Wil jij efficiënt trainen en je weer lekker fit voelen? Meld je hier onder dan nu aan!

De training:

Fitwerk formule:

Wil jij fitter worden, afvallen of vitaal blijven? Je kan 1 of 2 keer in de week komen trainen bij Fitwerk onder professionele begeleiding. Bij Fitwerk geloven wij in krachttraining. Je lichaam bestaat voor 70% uit spieren. Deze moet je goed onderhouden om soepel en sterk de dag door te komen. Al na een paar weken training ga je verschil merken. De effecten van krachttraining liggen vooral in het verhogen van je spiermassa. Dit leidt tot een hogere stofwisseling wat een positieve invloed heeft op je energie en fitheid. Maar ook versterkt het je botten en je hart en bloedvaten. Ook voor je glucose en insuline huishouding heeft het een gunstige werking. En door het trainen investeer je in je lichaam wat mentaal ook een prettige werking heeft.

Voordat we beginnen met trainen doen we een uitgebreide intake. Hierin kan je aangeven waarvoor je komt trainen en wat je doelen zijn. Ook stellen we vast door verschillende metingen hoe jou gezondheid er op dit moment voor staat. Dit gaan we in de komende maanden evalueren om te kijken wat de voortgang is van de training. We gaan met jou de apparaten bij langs zodat je op een veilige manier kunt trainen.

Op een vast moment in de week kom je trainen bij Fitwerk. Hierin sta je onder professionele begeleiding en doen we een training van 30 minuten. Hierin wordt rekening gehouden met jou mate van fitheid en wat je doelen zijn.  

Fitwerk bied 4 programma’s aan

Sterk

Verhoog je kracht!

Fitwerk30 | client

Gewichtsverlies

Verhoog je stofwisseling!

Fitwerk30 | client

Fit

Fit en energiek!

Fitwerk30 | client

Vitaal 65+

Blijf soepel en vitaal!

Fitwerk30 | client

Schrijf je nu in voor 12 weken zomerfit, buitengym of een gratis proefles!